yoga.temse1.jpg

Ik laad jou met rust! 

yoga.temse.3.jpg

Dinsdagavond van 19u50 tot 20u50

Vinyasa yoga is een dynamische, spierversterkende vorm van yoga waar de houdingen worden uitgevoerd op tempo van de ademhaling waardoor men in een soort “flow” terecht komt. 

 

Deze flow wordt gekenmerkt door vloeiende bewegingen die gekoppeld zijn aan de ademhaling. Deze lessen kunnen intensief zijn, maar ook hier wordt er rekening gehouden met ieders individuele noden.

  

Deze les heeft elke week iets anders in petto!

  

Hou je van uitdaging? Van elke week iets nieuws? Dan is deze stijl zeker voor jou!

 

Vinyasa Yoga

Yin yoga is een rustige, relaxerende vorm van yoga waarbij de poses langer worden aangehouden.  

Zo creëren we meer ruimte in ons lichaam én onze geest

Door deze ruimte neemt ons lichaamsbewustzijn toe en gaan we samen op verkenning naar de grenzen in ons lichaam. Deze grenzen kunnen zowel fysiek als mentaal zijn.

Door het stilzitten wordt onze geest uitgedaagd om gefocust te blijven. Dat maakt deze passievere vorm van yoga toch net iets uitdagender.

Tijdens de les wordt er aandacht besteed aan de noden van JOUW lichaam. Dat doen we door gebruik te maken van verschillende props of hulpmiddelen zodat je de poses maximaal kan ervaren.

 

Deze les is voor iedereen toegankelijk.

Het is bovendien een ideale vorm van yoga als je last hebt van stress en burn-out.

Dinsdagavond van 18u30 tot 19u30

Yin Yoga

Deze yogalessen zijn speciaal aangepast voor mensen die kampen hebben met stress en burn-out.

De focus van deze lessen ligt in het (terug) connectie maken met jouw lichaam, geest en ademhaling. Het doel is dat jij (terug) gaat leren voelen, hoe het met jou 'gesteld' is.

Iets wat je met stress en burn-out al een ruimte tijd vergeten bent.

Deze yoga kan je enkel als een privéles bij mij in de praktijk volgen. Zo kan ik jou een volledige persoonlijke begeleiding geven en worden de lessen aangepast aan de noden van jouw lichaam en geest.

 

Want persoonlijke begeleiding is hetgeen dat jij op deze moment nodig hebt.

Prijs/uur €60

Yoga voor stress & burn-out 

Image by Henry & Co.

Snuif de sfeer op

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

De place to be? 

Op de zolder van paramedische praktijk: De oratorie

Oeverstraat 13,

9140 Temse 

Image by Henry & Co.

Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoe kan ik inschrijven?


1. Je gaat naar de boekingpagina door hier te klikken. 2. Kies de les die je wil boeken. 4. Vul je gegevens in. 5. Ziezo! De bevestigingsmail is onderweg Boek je liever via smartphone? Klik dan op de knop onderaan de agenda. Dat is een gemakkelijker beeld
Hoe weet ik welke vorm van yoga ik moet kiezen?


Ben je een dynamisch persoon? Hou je van uitdaging in de houdingen? Wil jij een mindfull work-out waar je jou op het einde moe en verzadigd en ontspannen voelt? Dan is vinyasa yoga echt iets voor jou. Ben je eerder op zoek naar rust & ontspanning? Wil je langer genieten van de yoga houdingen? Dan kan yin yoga de geschikte vorm voor jou zijn. Bovendien in yin yoga heel effectief bij stress en burn-out. Toch is een geschikte vorm voor jou vinden een kwestie van proberen, proberen en nog eens proberen. Geef het niet meteen op als de eerste les jou wat tegenvalt. Nog vragen?
Stel ze via het contactformulier, door hier te drukken op de site of via mijn socials
Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op mijn eerste yogales?


Het enige dat je hoeft mee te brengen is jezelf in comfy pants. Al de rest is ter beschikking in de studio. Op voorhand eet je best geen te zware maaltijden. Breng ook steeds een flesje water mee, liefst in een herbruikbare fles om de afvalberg te verminderen. Heb je graag een extra woordje uitleg? Kom zeker een een kwartiertje vroeger naar de les. Coronatijden? Check zeker het tweede tabblad van de veelgestelde vragen.
Kan ik nog annuleren?


Tot 24u voor de les, kan je kostenloos annuleren. Annuleer je daarna dan wordt, de les aangerekend.
Hoe betaal ik?


Betalen is altijd via bancontact via de link in jouw bevestingingsmail. Payconiq is een optie als je liever wil betalen in de les. Link of bevestiginglink kwijt? Dan kan je via de webshop, heel gemakkelijk jouw beurtenkaart of losse les betalen. Cash wordt niet geaccepteerd.
Wat zijn de prijzen?


Mijn aanbod voor jou: Een proefles voor 6 euro, die je voor alle lessen kan boeken. Een losse les die je kan boeken voor 12 euro. Je kan deze voor alle lessen gebruiken Een 5-beurtenkaart voor 50 euro. Ook deze kan je gebruiken voor alle lessen. Een 10 beurtenkaart voor 95 euro. Ook deze is voor alle lessen. Je kan ze bestellen & betalen via de link in je bevestingsmail of via de webshop op deze site. Heb je jouw beurtenkaart betaald dan krijg je deze in de eerst volgende les mee. De beurtenkaarten krijg je mee in de les.
Inschrijven is verplicht


Inschrijven voor de lessen is verplicht. Bovendien word je op de hoogte gehouden als de les om de een of de andere reden word geannuleerd.

Corona

Bring your own mat!


Breng je eigen mat mee. Gebruik je toch een mat van de studio? Reinig de mat dan ZELF met de reiniger die ter beschikking staat. Ook de props die je gebruikt neem je zelf en reinig je zelf.
No cash


Enkel bancontact baby! Betaal via de link in je bevestigingsmail die je krijgt als je jou inschrijft of betaal via de webshop Wil je liever toch betalen in de studio? Betaal kan je enkel betalen via payconiq. Let op! Installeer payconiq op voorhand op je smartphone.
Ziek? Hoesten? Kuchen? Proesten?


Je weet dat je altijd welkom bent, maar blijf dan alsjeblieft thuis. Laten we het zeker voor het onzekere nemen.
Inschrijven is verplicht


Om de contacttracers tevreden te houden is inschrijven verplicht! Niet ingeschreven? Dan moet ik je helaas weigeren.

Privéles

Annulatievoorwaarden


Annuleren kan tot 24u voor onze afspraak. Annuleren in minder dan 24uur voor onze afspraak is niet meer mogelijk en dan betaal je de volledige prijs van onze sessie. Enkel bij een goede reden, valt dit te bespreken. In dat geval stuur je mij best een whatsapp berichtje en dan bekijken we jouw situatie. Herboeken kan je via de link in jouw bevestigingsmail.
Wat heb je nodig voor jouw privéles?


Enkel comfortabele kledij en een paar sokjes. Ik zorg voor de rest.
Waar moet je opletten?


Laat me zeker weten of je met blessures of andere problemen zit, zodat ik hier rekening met kan houden. Je eet best ook geen zware maaltijden voor we beginnen. Een lichte maaltijd kan natuurlijk geen kwaad. f Breng best ook een flesje water mee. Door de corona kan momenteel geen goede gastvrouw zijn en jouw een tasje thee aanbieden
Betaling


Betalen kan je via deze betaalpagina of via payconiq in de praktijk.
Wees op tijd


Mijn boekingen voor yoga en coaching zijn dikwijls heel mooi op elkaar afgestemd. Dat maakt dat het belangrijk is dat je op tijd bent. Ben je wat later? Stuur mij dan een berichtje want je bent maar een uur in geboekt. Mijn afspraken volgen elkaar mooi op, dus dan moeten we eens bekijken of het nog de moeite is dat je komt of dat we de afspraak beter verzetten.
Niet komen opdagen


Soms komen mensen niet opdagen voor hun afspraak en dat vind ik natuurlijk heel jammer. Zo, had ik mijn tijd kunnen gebruiken om iemand anders te helpen die op een afspraak zit te wachten. Verwittig je niet dat je jouw afspraak niet haalt of kom je niet opdagen? Dan eindigt onze samenwerking hier. De boeking wordt volledig aangerekend + een administratiekost van €15. Verwittigen is maar een kleine moeite.